James och Governess

Den 19/1 blev Governessan parad med My way gundog James,(Jamie) en ytterst sympatisk hane med fina meriter, blott två år och redan jakt Champion. Mötet mellan hundarna blev riktigt fint. De lekte hälsade och parade sig efter skolboken. Dessa hundar i kombination tror jag kan ge ett riktigt riktigt bra resultat! Jamie är en mycket trygg och välbalanserad hane, både med människor och med andra hundar. Hans höga meriter i ung ålder visar på en god bildbarhet och ett huvud som håller ihop. I mina ögon en hane, precis som jag tänker mig att en avelshane ska vara. 

Så här säger Husse Jan om Jamie.

Jamie är en hund som är lätt att föra, lugn och väl i hand trots sin låga ålder.
Han är mycket lätt att dressera och få att förstå vad som förväntas av honom i alla olika moment, såväl vid dummy- träning som vid olika jaktliga situationer.
Mycket trevlig familjehund, hög tolerans mot såväl främmande människor som hundar.

http://www.rasdata.nu/labrador/hund/2018/s1491020.htm

 

Stenbury Black Governess

Governessan köpte jag april 2019, Governessan var då ett år. Hon fyller alla mina dagar med träningsglädje, hon är vacker, snabb, har en näsa utöver det vanliga och älskar vatten och vilt. Dessutom är hon bildbar, från vilde till 1:a i Nbk på 6 månader. Hon var med på and, gås, kanin, duvor och fältfågeljakt efter att ha varit hos mig i ett halvår, en lovande flicka som jag hoppas mycket på.

http://www.rasdata.nu/jaktavlad_labrador/hund/2018/s2275018.htm

Stenbury Black Governess

Dela den här sidan