Jaktlågans Elsanta

Lyra ♥️
Jag köpte Lyra efter 30 år med bruks och lydnadshundar. Jag valde kennel Jaktlågans för att jag kände Anna och visste att hon var lika upptagen av god mentalitet hos hundar som jag är. Jag fick en hund utöver det vanliga! Hon är min tjugoandra hund, den smartaste jag har haft, hon är 100% mentalt stabil. Som jakthund är hon komplett. Hon har en fin 3:a i elit B prov, vilket vi fick innan den praktiska jakten blev viktigare för mig. Hon har en outtröttlig arbetslust, hon markerar fantastiskt och är självständig och modig, men älskar att samarbeta. Hennes mest fantastiska egenskap är hennes mentalitet. Lyras mentala egenskaper är det jag vill se hos en jaktlabrador. Hon har 16 barn som alla är blivit välanpassade och arbetsvilliga jaktlabbar.

Klick och Trick med Lyra

Att träna på cirkuskonster gör gott för relationen och hundens förmåga att lära nytt och att tänka själv.

Lyra 9 år

Lyra 9 år

Lyras First valpar

Lyra har haft 16 valpar. Nio med Reedsweepers Red Devil och sju med Caipercallies Art. 16 valpar som alla har blivit välfungerande hundar i sina familjer. 

Lyra/Igor , f 16.09 08

IF River godkänt anlagsspår vilt. 

IF Love 1:a Nkl B prov, 21 plats på unghundsderbyt 2018 (utan en enda visselblåsning) Jagar praktiskt 

IF Winjar (Algot) UNGHUNDSDERBY vinnare 2018 och 1:a Nkl B prov . Jagar  praktiskt båda fågel och klövvilt. BPH 

IF Lady Lava. uppflyttad till lydnadsklass ett, och  startad på WT med placering och Pris. BPH Har varit på praktisk jakt med godkänt resultat. 

IF Huntress LD startklass, uppflyttad till elit spår, gk doftprov, startat på WT, vinnare av LRK östras lilla dummyjakt 2018, BPH 

SVCh IF Turn 1:a Nkl B prov och 3:a Ökl B prov.  Uppflyttad Ökl WT, BPH Jagar praktiskt. 

SVCh IF Choise 1:a Nkl B prov, doftprov i nosework uppflyttat till NSW 2, BPH

IF Red Strawberry två 1:a i Ökl B prov, var av en med HP. 1:a KKL A prov, vinst Sgl Novice stations WT 2019.  Tredjeplats elit WT med 86p, SGL  CoM Sgl novice.Varit med till sista Apporten på FT  Två ettor i elit b prov Jagar praktiskt. 

IF Grip två 1:a i Ökl B prov. 1:a i KKL  A prov, och tävlar elitklass WT, 90p på sin lagrunda i Tullgarn 2019. Tre Ettor i elit B prov.Jagar praktiskt 

Lyra/Leo 

IF Djungelvrål, såld till Nordnorge där han lever ett mycket aktivt liv, fyllt av friluftsliv och aktivering.

IF Ferrari, Lydnads och brukshund. Startat startklass med förstapris. BPH.

IF Dragster, Jagar praktiskt både fågel och klövvilt.

IF Plopp 1:a Nkl B prov, WT Nkl 90p, uppflyttad till lydnadsklass ett, BPH.

IF Altequin Tick Tack, Exporterad till Irland, där han tränas och ägs av Paul. Collin och Paul placerade sig på en fin tredje plats på ett Novice stake som gick på änder. Collin är nu kvalificerad att starta på FT Open Stake. I oktober 2021 placerade sig Paul och Collin som första vinnare i ett open FT, som liten uppfödare är det otroligt stort att ha fött upp en FTW . 

IF Tutti Frutti

IF Smajlis, Jagar praktiskt 

Lyra och Ändra

Lyra och Ändra

Dela den här sidan