9. mar, 2021

Tesla och Edith

Nu är det ca 12 dagar till Tesla ska valpa, magen är stoooor och hon börjar bli otymplig. Men en så länga vill hon vara med på promenaderna ,och hon är fortfarande super hungrig. Edith löper och är på 10 dygnet i dag, hon kommer troligen att para sig med sin kavalier torsdag och lördag. 

Många av dom som står på kölistan väntar nu spänd på om det blir en valp. Hoppas att de som har hittat valp någon annan stans hör av sig, så att jag kan stryka dom från listan. Vem som kommer få köpa, har jag inte klart ennu.Bortsätt från några som jag känner från förr eller som har extra goda referenser från någon av mina vänner. Att sälja nu känns betydligt jobbigare en tidigare, man vet inte vem som ringer, eller mailer, det är så många. Det kan vara någon som bara vill ha för att sedan sälja till dubbelpris! Det är för tok för mycket pengar.

Jag förstår att man kan känna sig granskat och misstrodd men det är för valparnas bästa. Att man inte får köpa hund här hos mig behöver inte betyd att man inte duger som valpägare. Det kommer inte räcka till alla och alla kommer inte bli godkända som köpare denna gången.